19/6/12

Επόμενη συνέλευση, Τετάρτη 20/6, 19:30 , πλατεία Βελουχιώτη

Την Τετάρτη 20/6 στις 19:30 έχουμε την καθιερωμένη συνέλευσή μας, η οποία για την καλοκαιρινή περίοδο θα πραγματοποιείται στην πλατεία Βελουχιώτη (χάρτης).

[ΠΡΟΣΟΧΗ]: η ώρα άλλαξε και έγινε 19:30

Τα κύρια θέματα που έχουμε να συζητήσουμε είναι
- ο αγώνας των εργαζομένων στο Ένεκα Παιδείας
- η οργάνωση της εκδήλωσης-συνέλευσης που προγραμματίζουμε για την επόμενη Τετάρτη 27/7 στη Βελουχιώτη με κεντρικό θέμα τις δομές αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Θα ακολουθήσει χαριστικό παζάρι και συλλογικό φαΐ.
- τη συμμετοχή μας στην εκδήλωση αλληλεγγύης στην πλατεία Βικτώριας που οργανώνει η τοπική  συνέλευση την Κυριακή 24/5 στις 17:00. Η εκδήλωση στηρίζεται από αρκετές συνελεύσεις γειτονιάς.
- τη συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης προς τους 4 προφυλακισμένους από την διαδήλωση της 12/2/2012.

Το Σάββατο 16/7 πήγαμε τα τρόφιμα, ρούχα και τα είδη πρώτης ανάγκης, που είχαμε μαζέψει, στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Η συγκέντρωση αγαθών θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι να διαπιστωθεί ότι η τροφοδότηση του κέντρου γίνεται πλέον κανονικά από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Τη Δευτέρα συμμετείχαμε στη συγκέντρωση εργαζομένων του Ένεκα Παιδείας μπροστά στα φροντιστήρια Πυξοίδα, για περισσότερα εδώ. Τέλος έγιναν μοιράσματα κειμένου της συνέλευσης σε περιοχές του Μπραχαμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: