26/2/14

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός για 10η μέρα - 10-12πμ γιατροί θα εξετάζουν - 6μμ νέα ανοικτή συνέλευση



η είσοδος των ιατρείων
Ο αποκλεισμός των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ Αγίου Δημητρίου συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 26/2 για 10η μέρα. Πλέον παγιώνεται η λειτουργία πρόχειρου ιατρείου στα πλαίσια του αποκλεισμού, από γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. Όπως γίνεται μόνιμη και η πολυπληθής παρουσία συμπολιτών μας που έρχεται για εξετάσεις σε αυτό. Χθες ακόμα 40 άτομα προσήλθαν, συμπεριλαμβάνομένων και ενός αριθμού μεταναστών. Από τη Δευτέρα γίνονται κινήσεις για να εξυπηρετηθεί και η συνταγογράφηση των απαραίτητων φαρμάκων αξιοποιώντας για αυτό το σκοπό δομές του δήμου. Ελπίζουμε άμεσα να γίνει πράξη η δέσμευση του δήμου προς αυτό το σκοπό.

Η πρωτοβουλία κατοίκων, εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων Αγίου Δημητρίου-Δάφνης και γύρω περιοχών για την προάσπιση της δημόσιας και δωρεάν πρωτοβάθμιας υγείας καλεί κάθε γείτονα, εργαζομένο, άνεργο, συνταξιούχο, όπως και γιατρούς και νοσηλευτές να συμμετάσχουν στο συνεχή αποκλεισμό από το πρωί. Στις 6μμ καλείται νέα ανοικτή συνέλευση για τη συνδιαμόρφωση των επόμενω βημάτων μας.

Τη Δευτέρα από τον αποκλεισμό πέρασαν εργαζόμενοι σε διαθεσιμότητα από οργανισμούς του δημοσίου (ΕΡΤ, σχολικοί φύλακες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: