21/2/14

Συνεχίζουμε! Κάνουμε ένα βήμα στον αγώνα μας για δημόσια ΔΩΡΕΑΝ υγεία για όλους


Συνεχίζουμε! Κάνουμε ένα βήμα στον αγώνα μας για δημόσια ΔΩΡΕΑΝ υγεία για όλους

Η κυβέρνηση με την ταχτική του «ξαφνικού θανάτου» κλείνει τον ΕΟΠΥΥ-ΙΚΑ και στερεί κάθε μορφή πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τους ασφαλισμένους.
Θεωρώντας την υγεία εμπόρευμα προς εκμετάλλευση, καταργεί τα τοπικά ιατρεία και πετάει στο δρόμο ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό.
Απέναντι σ’ αυτή την βάρβαρη επίθεση του κράτους απαντάμε, ότι δεν παραχωρούμε το δικαίωμά μας στη δωρεάν δημόσια υγεία για όλους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους.
Κάτοικοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, από τον Άγιο Δημήτριο τη Δάφνη και τις γύρω περιοχές έχουμε προχωρήσει σε αποκλεισμό του ΕΟΠΥΥ Αγίου Δημητρίου για να μην παραδοθεί.
Με καθημερινές συνελεύσεις συναποφασίζουμε και οργανώνουμε τις δράσεις μας.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ έξω από τον αποκλεισμένο ΕΟΠΥΥ στον πεζόδρομο του ΙΚΑ γιατροί (καρδιολόγος, ορθοπεδικός, παιδίατρος και παθολόγος) από 10 -12 το πρωί θα εξετάζουν ασθενείς.
Ανατρέπουμε στην πράξη τα σχέδια του υπουργείου υγείας για κατάργηση του ΕΟΠΥΥ
Καλούμε όλους τους κατοίκους, γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό σε νέα ανοιχτή συνέλευση για την οργάνωση της δράσης του Σαββάτου και για τη συνδιαμόρφωση των επόμενων βημάτων μας, σήμερα Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα στον πεζόδρομο του ΙΚΑ.


Πρωτοβουλία κατοίκων, εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων Αγίου Δημητρίου-Δάφνης και γύρω περιοχών για την προάσπιση της δημόσιας και δωρεάν πρωτοβάθμιας υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: