3/11/12

[Δευτέρα 5/11 18:00] Ανοιχτή συνέλευση στο κατειλημένο δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, καλούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους, [Τρίτη 6/11, 10:30] προσυγκέντρωση στο μετρό Δάφνης για την γενική απεργία, [Τρίτη 6/11, 18:00] έκτακτη συνέλευση στο πρώην 3ο δημοτικό

Για άλλη μία φορά κατατέθηκαν μέτρα που επιδεινώνουν περαιτέρω τις ζωές μας. Οι εργαζόμενοι του δήμου Αγίου Δημητρίου βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από την Πέμπτη 1/11 έχοντας καταλάβει δημοτικούς χώρους (εργοτάξιο από την Πέμπτη, δημαρχείο και δημοτική αστυνομία από την Παρασκευή).

Τη Δευτέρα 5/11 στις 18:00 καλούν σε ανοιχτή συνέλευση τους κατοίκους του Μπραχαμίου στο κατειλημένο δημαρχείο. Με το σωματείο εργαζομένων έχουμε βρεθεί σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια μαζί σε αγώνες. Έχει φανεί έμπρακτα ότι είμαστε σύμμαχοι στην προάσπιση των δημόσιων χώρων και της λειτουργίας του δήμου προς όφελος των κατοίκων και όχι προς όφελος των ιδωτικών συμφερόντων ή ως προμετωπίδα των κρατικών σχεδιασμών. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους και τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί τους.

Η συνέλευσή μας έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της στη 2ήμερη γενική απεργία της 6ης και 7ης Νοέμβρη. Καλούμε σε προσυγκέντρωση την Τρίτη 6/11 στις 10:30 στο μετρό Δάφνης.

Επειδή την Τετάρτη υπάρχει συγκένρωση στο κέντρο της Αθήνας για το απόγευμα στις 17:00, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη συνέλευσή μας για την Τρίτη στις 18:00 στο πρώην 3ο δημοτικό σχολείο.

Ακολουθεί το κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
           ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 
 
Η Γενική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Αγίου Δημητρίου στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01-11-12 αποφάσισε:
1.   Να προχωρήσει άμεσα στη κατάληψη του           Εργοταξίου, του Δημαρχείου και της Δημοτικής Αστυνομίας και σε όσους άλλους χώρους υπάρχει δυνατότητα με το Δ.Σ και τη συντονιστική επιτροπή
2.   Να απέχουν από τη εργασία τους το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου
 
Σας καλούμε να αντιπαλέψετε μαζί μας την επίθεση που δεχόμαστε η οποία διαλύει όχι μόνο το κοινωνικό ιστό, όχι μόνο το Δήμο μας αλλά τις ζωές μας και των παιδιών μας.
 
 
 
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ 
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: