23/7/16

Παρέμβαση για τις προσαγωγές της Παρασκευής πριν την ομιλία Τσίπρα στον Ασύρματο

Το Σάββατο το μεσημέρι, έγινε παρέμβαση στην γειτονιά του Ασυρμάτου και σε μήκος της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από μέλη συλλογικοτήτων και αλληλέγγυους/ες από το Μπραχάμι και τις γύρω περιοχές, για τις προσαγωγές της Παρασκευής πριν την ομιλία Τσίπρα. Γράφτηκαν συνθήματα, μοιράστηκε και διαβάστηκε το κείμενο που δεν καταφέραμε να μοιράσουμε χθες (http://katadimadim.blogspot.gr/2016/07/blog-post.html) με την παρακάτω προσθήκη:

Για τα γεγονότα στην εκδήλωση της παραχώρησης του Ασυρμάτου


Σαν να μη πέρασε μια μέρα, η χούντα πάλι εδώ.

Απαράδεκτα πράγματα συνέβησαν την Παρασκευή, στη δήθεν γιορτή για την παραχώρηση του Ασυρμάτου. Η γειτονιά είχε κατακλυσθεί από εκατοντάδες αστυνομικούς όλων των ειδών και η πρόσβαση στον Ασύρματο είχε αποκλεισθεί σε κάθε κάτοικο της περιοχής που δεν ήταν μέλος της κυβέρνησης ή του κόμματος ή κλακαδόρος του πρωθυπουργού.


Κάτοικοι, μέλη των συλλογικοτήτων που χρόνια τώρα έχουν αγωνισθεί γι' αυτή την παραχώρηση συλλαμβάνονται με το που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε πεζοδρόμιο. Πενήντα τελικά άτομα προσάγονται με βίαιο τρόπο στη ΓΑΔΑ.


Δηλώνουμε σε κάθε τόνο ότι τίποτα δεν μας φοβίζει.

Δηλώνουμε σε όσους καταλύουν ή υποστηρίζουν την κατάλυση κάθε έννοιας ελεύθερης πρόσβασης σε δημόσιο χώρο και πολιτικής έκφρασης ότι έχουν ανοίξει πόλεμο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε.







Δεν υπάρχουν σχόλια: