9/2/12

3 μέρες κινητοποιήσεων ενάντια στα μέτρα του μνημονίου 2, ενημέρωση από απεργία 7/2

Νέα 48ωρη γενική απεργία έχει κηρυχθεί από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για αύριο Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Επίσης η Κυριακή θα είναι και αυτή μέρα κινητοποιήσεων, αφού τότε έχουν προγραμματίσει να ψηφίσουν τα νέα μέτρα για το μνημόνιο 2. Μια ακόμα σειρά από εξοντωτικά μέτρα, που μειώνουν για ακόμα μία φορά συντάξεις και μισθούς, διαλύουν ακόμα περισσότερο δικαιώματα και παροχές και όλα αυτά μέσα σε ένα πλαίσιο καλπάζουσας ανεργίας και φτώχειας.

Για εμάς το επόμενο τριήμερο θα είναι ακόμα ένα επεισόδιο στις πολύμορφες δράσεις που αναλαμβάνουμε για κάθε θέμα που μας αφορά, στον αγώνα μας "ως από κάτω" έναντι των "από πάνω".

Επιλέγουμε τη συλλογική αδιαμεσολάβητη δράση και αντίσταση στη γειτονιά μας και σε κάθε εργασιακό χώρο.

Την Τρίτη 7/2 συμμετείχαμε στην πορεία της γενικής απεργίας. Κάναμε προσυγκέντρωση στο δημαρχείο Μπραχαμίου μοιράζοντας κείμενα της συνέλευσης. Κατόπιν κατεβήκαμε στο κέντρο, πορευόμενοι με τη συνέλευση Πετραλώνων-Θησείου και κόσμο από άλλες συνελεύσεις. Δυστυχώς η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε καθ'όλη τη διάρκεια της πορείας, επηρέασε τόσο τη συμμετοχή όσο και τη διάρκεια παραμονής του κόσμου στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: