23/3/12

Κείμενο αλληλεγγύης στην ανοιχτή συνέλευση Χολαργού-Παπάγου

...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΟMΠ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ...
...ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...

Είναι γνωστό, εδώ και καιρό, ότι τα Μ.Μ.Ε.( μέσα μαζικής εξαπάτησης) είναι το μακρύ χέρι του καταπιεστικού πολιτικού συστήματος. Τελευταίο παράδειγμα της δήλωσης αυτής είναι η προβοκάτσια στην κοινωνική δράση της ανοιχτής συνέλευσης Χολαργού Παπάγου από τον Β.Γ. Λαμπρόπουλο αρθρογράφο της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ"


Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου γίναμε μάρτυρες μια μεγαλειώδης λαϊκής διαδήλωσης - εξέγερσης στο κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα, στις 9-2-12, η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Χολαργού Παπάγου είχε πραγματοποιήσει παρέμβαση στο Αττικό Μετρό με την ελπίδα να μεταπείσει τους εργαζόμενους να μην υπακούσουν σε εντολή της αστυνομίας και να διατηρήσουν τους σταθμούς (Σύνταγμα- Πανεπιστήμιο- Ευαγγελισμός) ανοιχτούς ώστε η πρόσβαση των διαδηλωτών να γίνει πιο εύκολη. Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο βαγόνι του Μετρό στο Αιγάλεω.


Tα δυο γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο, παρόλα αυτά ο γκεμπελίσκος δημοσιοκαφρος και βιαστής της πραγματικότητας συνδέει με χυδαίο τρόπο την προκήρυξη-παρέμβαση της ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων με τον εκρηκτικό μηχανισμό.


Είναι φανερό πλέον ότι οποιαδήποτε οργάνωση η πρωτοβουλία του εξεγερμένου λαού ξενίζει τους από πάνω. Ό,τι και να κάνει η εξουσία, όποια κατασταλτικά μέσα και να χρησιμοποιήσει, η ταξική πάλη θα γκρεμίσει τον τοίχο του καπιταλισμού.


Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών.

Κάτω τα ξέρα σας από τα ταξικά-χειραφετημένα εγχειρήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: