9/3/12

Συνέχεια ενημέρωσης από τη σημερινή παρέμβαση στη ΔΕΗ λεωφ. Αμφιθέας

Η παρέμβαση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Συμμετείχαν περίπου 50 άτομα από γειτονικές συνελεύσεις (ενδεικτικά αναφέρουμε Ηλιούπολης, Παλ.Φαλήρου, Ν.Κόσμου, Βάρης, Ελληνικού, Δάφνης, Μπραχαμίου).

Ως αποτέλεσμα της πίεσης που ασκήθηκε στο διευθυντή της ΔΕΗ Στρατικόπουλο, υπεύθυνο για την έκδοση των εντολών διακοπής, έγινε επανασύνδεση σε 1 περίπτωση διακοπής, από αυτές που ήταν η αιτία για την παρέμβαση. Από όλους τονίστηκε ότι οι άνθρωποι που τους κόβουν το ρεύμα δεν είναι απλά καποια απρόσωπα νούμερα σε μηχανογραφικά. Υπήρξε απαίτηση για να γίνονται γνωστές οι λίστες με τις διακοπές, θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε.

Επίσης βρήκαμε και τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις διακοπές από 1/1/2012, τον Παπαναστασίου. Στις πιέσεις που του ασκήθηκαν για το ρόλο του, κρύφτηκε πίσω από το επιχείρημα "ότι δεν του αρέσει η δουλειά που κανει και έχει μετανιώσει που το ανέλαβε αλλά δεν μπορεί να κάνει πίσω".

Και οι δύο δέχτηκαν την κοινωνική κατακραυγή και μπήκε και το θέμα προσωπικής, κοινωνικής και ηθικής ευθύνης. Τονίστηκε ότι έτσι κι αλλιώς εμάς θα μας βρίσκουν μπροστά τους και ότι έχουμε αποφασίσει να αντιδρούμε με αλληλεγγύη και συνέπεια στις επιθέσεις που δεχόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: